Pikkulaskiainen

Yrityksille

Tavoita tulevaisuuden osaajia ja lisää näkyvyyttääsi turun ytimessä

MIKÄ ON PIKKULASKIAINEN?

Pikkulaskiainen on Suomen suurin talvifestivaali, joka kiinnostaa koko Suomea! Tavoitimme vuoden 2023 tapahtumallamme satoja tuhansia ihmisiä niin kadulla, sosiaalisessa mediassa kuin perinteisen median kautta. Yrityksillä on mahdollisuus päästä osaksi tätä huikeaa talvifestivaalia jatkossakin.

MITÄ TARJOAMME?

Meidän kauttamme voit tehokkaasti tavoittaa 18-30-vuotiaita korkeakouluopiskelijoita – siis potentiaalisia asiakkaita ja tulevaisuuden ammattilaisia ja päättäjiä! Tämän lisäksi kanssamme tekee yhteistyötä suuri määrä erilaisia yrityksiä. Toimimme siis samalla matchmakerina myös B2B-puolella!

YHTEISTYÖ KANSSAMME

Yhteistyö kanssamme on suuren ja monipuolisen tapahtumamme ansiosta täynnä mahdollisuuksia! Yhteistyömuotoja onkin yhtä paljon kuin yhteistyökumppaneitakin. Ole siis meihin yhteydessä niin räätälöidään juuri yrityksesi näköinen yhteistyö!

Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotosta!

Olemme teihin pian yhteydessä!

Voit olla yhteydessä myös suoraan tuottaajiimme. Pääset tutustumaan meihin alla.

Ketkä ovat tämän kaiken takana?

Jo vuodesta 1991 lähtien järjestetyn Pikkulaskiaisen taustalla toimii Turun kauppatieteiden ylioppilaat ry. Yhdistyksen jäsenistöstä on koottu yhteen joukko innokkaita tapahtumatuottajia, jotka yhdessä muodostavat talvifestivaalin tuottajatiimin. Kaiken kaikkiaan tapahtuman mahdollistaa yli 140 aktiivisen opiskelijan joukko.

Kehitämme eteenpäin 90-luvulta alkanutta perinnettä, jatkuvasti oppien edellisestä vuodesta ja testaten jotain uutta joka vuosi. Tapahtuma järjestetään täysin opiskelijoilta opiskelijoille -periaatteella.

Pikkulaskiaisen tuottajatiimi 2024

OTA YHTEYTTÄ

etunimi.sukunimi@pikkulaskiainen.fi