Yrityksille

Tavoita tulevaisuuden osaajia sekä lisää näkyvyyttäsi Turun ytimessä!

 

YHTEISTYÖ?

Pikkulaskiainen on konsepti, joka kiinnostaa koko Suomea! Tavoitimme vuoden 2019 tapahtumallamme satoja tuhansia ihmisiä niin kadulla, sosiaalisessa mediassa kuin kansallisien televisiolähetystenkin kautta. 

Tapahtumamme lähtökohtana, innoittajana ja edellyttäjänä on maapallomme lumiset talvet. Toivomme, että voimme nauttia valkeista nietoksista vielä tulevinakin vuosina! Suomen suurimpana talvifestivaalina olemme ymmärtäneet vastuumme suunnannäyttäjänä. Järjestämmekin tänä vuonna tapahtuman yhteistyössä Protect Our Winters -yhdistyksen kanssa aktivoidaksemme osallistujiamme ja yhteistyötahojamme toimimaan ympäristöystävällisesti lumisten talvien säilyttämiseksi. We all need Winter!

Meidän kauttamme voit tehokkaasti tavoittaa 18-30-vuotiaita korkeakouluopiskelijoita – siis potentiaalisia asiakkaita ja tulevaisuuden ammattilaisia ja päättäjiä! Sosiaalisen median kanavissamme saavuttat merkittävää kansallista näkyvyyttä ja osallistumalla tapahtumaamme paikan päällä puolestaan pääset kohtaamaan osallistujiamme kasvotusten matalan kynnyksen ilmapiirissä. Yhteistyömuotoja on yhtä paljon kuin on yhteistyökumppaneitammekin! Ole siis meihin yhteydessä niin räätälöidään juuri yrityksesi näköinen yhteistyö.

Pikkulaskiainen hakee yhteistyökumppaneita tapahtuman eri osa-alueille vuoden 2020 tapahtumaa varten. Eri osa-alueista voit lisää täältä.

Ota yhteyttä!

Voit myös olla suoraan yhteydessä tuottajiimme! 

Pääyritysyhteistyö: Iida Kuusela, puh. +358504354361, iida.kuusela@tuky.fi

Sponsoriyhteistyö: Satu Hynninen, puh. +358406402321 , satu.hynninen@tuky.fi 
Anniskelu- ja ravintolayhteistyö: Nikita Saunonen, puh. +358404180097, nikita.saunonen@tuky.fi

Lippuja koskevat kysymykset osoitteeseen salla.elovirta@tuky.fi

Yritysyhteistöitä koskevat yhteydenotot osoitteeseen iida.kuusela@tuky.fi

Muut yhteydenotot osoitteeseen pikkulaskiainen@tuky.fi

aftermovie ⇒

kuvia ⇒

fi
en_GB fi