Pikkulaskiainen

UKK

Mikä on pikkulaskiainen?

Pikkulaskiainen on Suomen suurin talvifestivaali, joka kokoaa opiskelijat ympäri Suomea talviseen Turkuun. Tapahtuman muodostaa legendaarinen mäenlaskukisa, Turkuun levittäytyvät approt sekä huikeat jatkot.

Milloin pikkulaskiainen Järjestetään?

Pikkulaskiaista päästään jälleen juhlimaan 16. helmikuuta 2023!

Missä pikkulaskiainen Järjestetään?

Pikkulaskiainen järjestetään Turussa. Tarkempi tapahtuma-alue julkistetaan myöhemmin, pysy siis kuulolla!

Missä tapahtuma-alue sijaitsee?

Tapahtuma-alue julkistetaan myöhemmin syksyllä.

Mikä on mäkikilpailu?

Mäkikilpailu on Pikkulaskiaisen rakkain perinne, jossa opiskelijoista koostuvat tiimit kilpailevat keskenään siitä, kenen mäenlasku on näyttävin, luovin ja hauskin. Kerää siis ympärillesi tiimi ja hae mukaan! Lisää tietoa mäkikilpailusta löytyy täältä.

Mikä on mäkitapahtuma?

Mäkitapahtuma on Pikkulaskiaisen sydän. Täällä pääset seuraamaan tai osallistumaan mäkikilpailuun sekä tanssimaan mysteeriartistin tahtiin!

Mitä tarkoittaa approt?

Approjen ideana on kiertää eri rastipaikkoja, joihin kuuluvat Turun eri baarit, ravintolat ja kahvilat. Palkinnoksi saat huikean joko pronssisen, hopeisen tai kultaisen haalarimerkin, riippuen suoritettujen appropaikkojen määrästä!

Miten saan hankittua liput pikkulaskiaiseen?

Lipunmyynti on luvassa myöhemmin syksyllä. Voit hankkia liput joko lippukiertueen lipunmyyntitapahtumista, nettilipunmyynnistä tai ainejärjestösi järjestämästä ryhmälipunmyynnistä. Kaikki ajankohtainen tieto lipuista löytyy lipunmyynnistä!

Ketä on pikkulaskiaisen takana?

Jo vuodesta 1991 lähtien järjestetyn Pikkulaskiaisen taustalla toimii Turun kauppatieteiden ylioppilaat ry. Yhdistyksen jäsenistöstä on koottu yhteen joukko innokkaita tapahtumatuottajia, jotka yhdessä muodostavat talvifestivaalin tuottajatiimin. Kaiken kaikkiaan tapahtuman mahdollistaa yli 80 aktiivisen opiskelijan joukko.