Usein kysytyt kysymykset

Tässä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos et löydä vastausta alla olevista kysymyksistä, kannattaa lukea nettisivujen muut osiot huolella läpi. Voit myös aina olla suoraan meihin yhteydessä.

UKK

 

Mäkikilpailu kuuluu olennaisena osana Pikkulaskiaisen mäkitapahtumaan. Kilpailussa osallistujat laskevat lumista mäkeä itse valmistamillaan laskuvälineillä. Laskuvälineen on tarkoitus kantaa koko tiimi maaliin asti. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa arviointikriteeri, sillä myös luova toteutus ja fiilis saavat vaikuttavat tuomariston arviointiin. Voittajille on luvassa huikeita palkintoja ja myös katsojat pääsevät vaikuttamaan voittajien valintaan.
Pikkulaskiainen ei ole tavallinen appro vaan Pikkulaskiaisella on oma tapahtuma-alueensa, jossa opiskelijat voivat nauttia virvokkeita ja seurata mäkikisaa. Luvassa on huikea spektaakkeli mahtavine juontajineen ja kisaajineen. Mäkitapahtuma huipentuu yllätysartistin esitykseen. Huomioithan, että et pääse tapahtuma-alueelle ilman lippua.
Ilmoittautumisen ajankohdasta tiedotetaan lisää myöhemmin joulukuussa. Kilpailuun voi osallistua 4-6 hengen joukkueella. Osallistumalla mäkitapahtumaan 4-6 hengen tiimisi saa liput koko tapahtumaan.
Approt ovat omanlaisensa opiskelijatapahtuma. Tarkoituksena on kiertää baareja ja ravintoloita ja kerätä samalla leimoja leimapassiin. Voit saada yhden leiman/ostettu juoma/appropaikka. Kerättyäsi tarpeeksi leimoja saat suoritustasi vastaavan merkin haalareihisi. Leimakortin voit vaihtaa merkkiin infokopeilla Pub Niskan edessä.
Kyllä. Kaveriporukoiden ryhmälipunmyynti järjestetään 30.11. klo. 13-14. Kyseessä on nopeusilmoittautuminen nettisivuille tulevan linkin avulla. Luethan tarkasti ohjeet täältä.
Tavallisesti jono on ollut paikalla jo hyvissä ajoin. On tärkeää olla ajoissa paikalla, jotta varmistat itsellesi lipun haluamaasi jatkopaikkaan.
Kyllä. Yksittäiset lipunmyynnit järjestetään tammikuussa. Voit ostaa lippusi fyysisesti jonottamalla kampuslipunmyynneistä tai hyödyntämällä sorminäppäryyttä nettilipunmyynnissä.
Valitettavasti rannekkeen luovutuksen jälkeen ranneke on kävijän vastuulla eli jos hukkaat rannekkeesi et saa uutta.
Pikkulaskiaisen nettisivut ovat helpoin tapa löytää tietoa. Myös Pikkulaskiaisen kännykkäsovellus päivittyy tammikuussa. Sieltä löydät myös tarvittavat tiedot tapahtumapäivästä.

LIPPUJA KOSKEVAT KYSYMYKSET    lotta.nurmi@pikkulaskiainen.fi

YRITYSYHTEISTYÖTÄ KOSKEVAT YHTEYDENOTOT    erkka.tervomaa@pikkulaskiainen.fi 

MUUT YHTEYDENOTOT OSOITTEESEEN    pikkulaskiainen@tuky.fi

LISÄÄ KUVIA JA TUNNELMIA: