Usein kysytyt kysymykset

Tässä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos et löydä vastausta alla olevista kysymyksistä, kannattaa lukea nettisivujen muut osiot huolella läpi. Voit myös aina olla suoraan meihin yhteydessä.

UKK

 

Tapahtuman suunnittelua jatketaan normaalisti, mutta tapahtuman ajankohta siirretään keväälle 2022. Uusi tapahtumapäivä on 7.4.2022. Seuraamme tarkasti tiedostusta ja ilmoitamme mahdollisista muutoksista täällä nettisivuilla ja someissa. Seuraathan siis näitä tarkasti.
Pikkulaskiainen ei ole tavallinen appro vaan Pikkulaskiaisella on oma tapahtuma-alueensa, jossa opiskelijat voivat nauttia virvokkeita ja seurata mäkikisaa. Luvassa on huikea spektaakkeli mahtavine juontajineen ja kisaajineen. Mäkitapahtuma huipentuu yllätysartistin esitykseen. Huomioithan, että et pääse tapahtuma-alueelle ilman lippua.
Mäkikilpailu kuuluu olennaisena osana Pikkulaskiaisen mäkitapahtumaan. Kilpailussa osallistujat laskevat lumista mäkeä itse valmistamillaan laskuvälineillä. Laskuvälineen on tarkoitus kantaa koko tiimi maaliin asti. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa arviointikriteeri, sillä myös luova toteutus ja fiilis saavat vaikuttavat tuomariston arviointiin. Voittajille on luvassa huikeita palkintoja ja myös katsojat pääsevät vaikuttamaan voittajien valintaan.
Ilmoittautuminen järjestetään 3.-6.1.2022. Kilpailuun voi osallistua 4-6 hengen joukkueella. Osallistumalla mäkitapahtumaan 4-6 hengen tiimisi saa liput koko tapahtumaan.
Voit ostaa lippusi nettilipunmyynnistä. Ajankohta myynnille ilmoitetaan myöhemmin. Voit ostaa maksimissaan neljä lippua. Lue lisää lipunmyynti -osiosta.
Approt ovat omanlaisensa opiskelijatapahtuma. Tarkoituksena on kiertää baareja ja ravintoloita ja kerätä samalla leimoja leimapassiin. Voit saada yhden leiman/ostettu juoma/appropaikka. Kerättyäsi tarpeeksi leimoja saat suoritustasi vastaavan merkin haalareihisi. Leimakortin voit vaihtaa merkkiin Pikkutorilla.
Pikkulaskiainen tarjoaa ensimmäistä kertaa kävijöilleen mahdollisuuden ostaa bussikuljetuksen kotikaupungista tapahtumaan ja takaisin. Lipun voit ostaa nettilipunmyynnistä. Lisää tietoa hinnastosta ja kohteista bussikyydit -osiossa.
Kyllä. Kaveriporukoiden ryhmälipunmyynti järjestetään 30.11. klo 13-14. Kyseessä on nopeusilmoittautuminen nettisivuille tulevan linkin avulla.
Et, mutta tapahtuma-alue on anniskelualuetta, joten voit ostaa virvokkeita Pikkulaskiaisen omasta baarista. Samalla voit saada ensimmäisen leimasi leimakorttiin jo ennen varsinaisten approjen alkamista.
Valitettavasti rannekkeen luovutuksen jälkeen ranneke on kävijän vastuulla eli jos hukkaat rannekkeesi et saa uutta.
Pikkulaskiaisen nettisivut ovat helpoin tapa löytää tietoa. Myös Pikkulaskiaisen kännykkäsovellus päivittyy tammikuussa. Sieltä löydät myös tarvittavat tiedot tapahtumapäivästä. Seuraa meitä myös somessa!

LIPPUJA KOSKEVAT KYSYMYKSET    lotta.nurmi@pikkulaskiainen.fi

YRITYSYHTEISTYÖTÄ KOSKEVAT YHTEYDENOTOT    erkka.tervomaa@pikkulaskiainen.fi 

MUUT YHTEYDENOTOT OSOITTEESEEN    pikkulaskiainen@tuky.fi

LISÄÄ KUVIA JA TUNNELMIA: