Lipunmyynti

Lipun hinta vuoden 2020 tapahtumaan on 21€. Lippu pitää sisällään:

Mäkitapahtuman
Approkierroksen
Jatkot
Narikan
Haalarimerkin
Jatkojen artistin

Jatkopaikat näet täältä.

Ryhmälipunmyynti

 

Ryhmälipunmyynti järjestetään 18.11.-8.12.

Ryhmälipunmyyntitilauksen voi tehdä ainoastaan lomakkeen kautta, joka julkaistaan tällä sivulla maanantaina 18.11.2019 klo 00:01.

Lippujen vähimmäismäärä on 25 kpl/tilaus ja tilaus tulee tehdä 8.12.2019 mennessä. Lippujen tilaaminen on mahdollista myös useampaan jatkopaikkaan. Tämä tapahtuu ilmoittamalla kaikki halutut jatkopaikat ja niihin halutut lippumäärät tilauslomakkeeseen. Ryhmälippuja on rajoitettu määrä, joten toimittehan nopeasti. Emme voi taata lippujen riittämistä kaikille tilauspyynnön lähettäneille.

Lomakkeeseen täytetty lippumäärä ja jatkobaari ovat toiveita ja vahvistamme nämä tiedot ryhmälipunmyynnin sulkeuduttua. Toteutamme toiveet parhaamme mukaan, mutta emme pysty takaamaan niiden toteutumista. Ryhmälipunmyynti on tarkoitettu Turun KY:n ulkopuolisille opiskelijaryhmille, kuten ylioppilaskunnille, ainejärjestöille tai vastaaville tahoille, sekä muille isommille ryhmille.

Huomioittehan, että tilaus on sitova ja sen tehdessänne hyväksytte ryhmälipunmyynnin lippuehdot. Jos toivomaanne lippujen määrään tai jatkopaikkaan tulee muutoksia, olemme teihin yhteydessä ennen tilauksen vahvistamista. Tilausvahvistuksen, jossa on eriteltynä tarkka lippumäärä ja jatkopaikka, saatte sähköpostiin ryhmälipunmyynnin päätyttyä. Liput  laskutetaan erikseen ryhmälipunmyynnin sulkeuduttua.

Liput toimitetaan tammikuun alussa. Postitus maksaa 

  • 8,90€ 25-50 kpl tilauksille
  • 12,90€ 51-300 kpl tilauksille ja
  • 15,90€ yli 300 kpl tilauksille.

Huomaa, että toimitushinnat ovat Suomen sisäisiä.

Liput voi myös noutaa veloituksetta Turun KY:n toimistolta sen aukioloaikoina tai erikseen sovittavina ajankohtina (Rehtoripellonkatu 3 20500 Turku).  Ilmoitattehan noutoajankohdasta ennen noutoa.

Fyysiset lipunmyynnit

 

fyysisiä lipunmyyntejä järjestetään viikolla 3 seuraavien kaupunkien kampuksilla:

 

HELSINKI

TURKU

TAMPERE

Nettilipunmyynti 

Nettilipunmyynti järjestetään viikolla 3 ja siitä tiedotetaan tarkemmin lähempänä ajankohtaa.

Lippuja koskevat kysymykset osoitteeseen salla.elovirta@tuky.fi

Yritysyhteistöitä koskevat yhteydenotot osoitteeseen iida.kuusela@tuky.fi

Muut yhteydenotot osoitteeseen pikkulaskiainen@tuky.fi

aftermovie ⇒

kuvia ⇒

fi
en_GB fi