Pikkulaskiainen

Jatkot

JATKOPAIKAT 2024

KESKUSTAN JATKOARTISTIT

TUULI - PRYZM

Itsevarmana live-esiintyjänä TUULI vakuuttaa kuulijansa läsnäolollaan ja upealla lauluäänellään. It’s WINDY SEASON!

Tuuli starttasi uuden luvun artistiurallaan virallisesti tammikuussa 2023. Artistin ensimmäinen, jo kultaa striimannut single WINDY SEASON (feat. Costi), kokoaa yhteen artistin uudenlaisia sävyjä sekä asennetta ja itsevarmuutta huokuvaa musiikkiaan. Maaliskuussa julkaistu ja yli 120 000 striimiä ensimmäisenä päivänä saavuttanut TUULIn toinen julkaisu OnlyFans (feat. ibe) nousi suoraan Suomen Top 50 -listan kolmannelle sijalle. Koukuttavan soundin omaava REDFLAG oli viimeinen single elokuun alussa julkaistulta “W1NDY SEASON” -debyyttialbumilta. Albumin singlet keräsivät jo ennakkoon yhteensä lähes 10 miljoonaa kuuntelua.

Jukka Poika - Apollo

Alkujaan englanninkielisestä lukiobändistä melkoiseksi millenium-ilmiöksi kehkeytyneen Soul Captain Bandin ja nenäkkään Kapteeni Ä-ni-duon jälkeen Jukka ryhtyi sooloartistiksi. 2010-luvulla nähtiin topakka hittiputki biiseistä kuten “Mielihyvää”, “Kylmästä lämpimään”, “Silkkii” ja “Älä tyri nyt”. Viime vuosina on julkaistu hittejä kuten “Papaija”, “Haituvat” ja “Souda kesämies”.

“Reggaen saundi ja musiikillinen kieli ovat minulle edelleen inspiraatio”, sanoo Jukka. “Minua kiehtoo koko paketti: soittaminen, laulaminen, kirjoittaminen, tuotanto, äänittäminen, dub-miksaus. Voi modernisti sekoittaa tyylejä tai nojata perinteeseen. Livessä puolestaan on kyse flowsta ja läsnäolosta. Reggae on hauskaa ja vakavaa, ryhdikästä ja letkeää yhtä aikaa.”

PIHLAJA - HEIDI'S BIER BAR

R&B-musiikin tyylilajeja taidokkaasti ja persoonallisesti yhdistävä Pihlaja pureutuu sanoituksillaan elettyyn elämään, paikoin vaikeitakin aiheita peilaten. Laulaja-lauluntekijänä tunnettu Pihlaja nousi suuremman yleisön tietoisuuteen vuonna 2020 julkaistulla ja listamenestystä saavuttaneella debyyttialbumillaan ”Kirjoitettu tähtiin”. Pihlaja julkaisi toisen albuminsa ”PAHA BARBI” vuoden 2022 alussa.

Intohimoisesti musiikintekoon sekä esiintymiseen suhtautuvan Pihlajan tuotannossa yhdistyvät omat kokemukset, monisyiset tunteet herkästä vahvaan sekä puhuttelevat melodiat.

KORELON - SAARISTOBAARI

Vasta vuoden musiikkia tehnyt Korelon lähti räjähdysmäiseen nousuun TikTokissa huomiota keränneiden videoiden avulla. Alusta asti nerokkaista punchlineista ja suorasukaisesta tyylistä tunnettu artisti on tehnyt nopeaa ja määrätietoista nousua. 

Täysin indienä työstävä Korelon nousi viimeistään suomiräppiä seuraavien tutkiin, kun williamin kanssa tehty “Ei vitus” -kappale meni suoraan Spotifyn “Suomen – Top 50”- listan kärkisijalle. Keikkapaikalle saapuessaan Korelon on suvereeni tekijä ja tuo mukanaan todellista boss-energiaa.

NOTO - DORIS

NOTO on yksi uuden sukupolven lahjakkaimpia kehittyviä pop-ääniä, niin taidoiltaan kuin tyyliltään. Hän kuuluu ikäluokkaan, joka kanavoi moderneja globaaleja pop- ja R&B-vaikutteita sulattaen ne saumattomaksi osaksi omaa ilmaisuaan. NOTO on yksi nimistä, jotka tulevat lähivuosina viemään suomalaista pop-musiikkia yhä lähemmäs kansainvälisiä standardeja. Artistin suosio kasvaa jatkuvasti, mihin viittaa myös viimeisimmän singlen ”Ylläs” viihtyminen Spotifyn Top 50 -listalla sekä ”Itsekäs” kappaleen kultarajan rikkoutuminen.

Taitavana laulajana ja luontevana esiintyjänä NOTO tarjoilee keikoillaan lämmintä ja helposti lähestyttävää tunnelmaa bändinsä tukemana.

Jaakko Kulta - Dynamo

Jaakko Kulta ammentaa orgaanisiin pop-kappaleisiinsa inspiraatiota vanhemmasta suomirockista. Artisti luo helposti lähestyttävää, huoliteltua, aitoa ja ennen kaikkea samaistuttavaa musiikkia parikymppisen ihmisen silmin. Nämä elementit näyttäytyvät myös artistitulokkaan livessä, joka kuljettaa kuulijat itsevarmasti läpi koko tunneskaalan aina sydänsuruista hetken hurmokseen.

Artistin lahjakkuutta summaava Huone (feat. Ellis) saavutti ensimmäisen päivän jälkeen 140 000 streamia päätyen Suomen Spotifyn Top 50 -listan 3. sijalle. Tarttuvat kertosäkeet ja huolelliset sanoitukset vangitsevat kuulijat ainulaatuiseen tunnelmaan tarjoten unohtumattoman ja uniikin live-shown.

MELO - FORTE

MELO on oma genrensä, kuten merkittävät artistit usein ovat. Keväällä julkaistavalla uudella albumillaan suomiräpin eklektinen edelläkävijä on päätynyt trapin ja maalailevan indie-rockin kautta iskevään elektroniseen maailmaan, jonka vain MELO olisi voinut rakentaa. Linnan käytävillä kaikuvat Chief Keef ja Crystal Castles, mutta kirkkaimpana pauhaa MELOn tinkimätön näkemys.

Eevil Stöö - Utopia

Eevil Stöö, joka on ollut esillä jo kaksikymmentä vuotta, on alkuperäinen suomalaisen rapin helmi. Eevil Stöön sanoitukset ja sävellykset edellisellä Marsipan Wave -albumilla palkittiin myös arvostetulla Teosto-palkinnolla toukokuussa 2022. Eevil Stöö tunnetaan myös johtamastaan Katakombi-levy-yhtiöstä.

GATORADE CENTERIN JATKOARTISTIT

Mohombi

Kaksinkertainen Grammy-voittaja sekä Bumpy Ride, Dirty Situation ja Coconut Tree -hiteistään tunnettu Mohombi tanssittaa Pikkulaskiaisen väkeä helmikuussa Gatorade Centerillä!

Mohombi julkaisi debyyttisoolosinglensä “Bumpy Ride” elokuussa 2010. Single nousi maailmanlaajuiseksi hitiksi ja nousi top 10:een useissa maissa. Hänen debyyttialbuminsa MoveMeant julkaistiin helmikuussa 2011. Lisäksi Mohombin muita tunnettuja kappaleita ovat Habibi Love, In Your Head ja Miss Me.

JUBËL

Jubël on ruotsalainen duo, jonka muodostavat Sebastian Atas ja Victor Sjöström. Jubël nousi julkisuuteen maailmanlaajuisesti julkaistessaan oman versionsa kappaleesta “Dancing in the Moonlight” vuonna 2018. Tämän jälkeen Jubël julkaisi debyyttialbuminsa Strawtown vuonna 2019. Jubëlin muita tunnettuja hittejä ovat muun muassa “On the Beach”, “Someone” “Teenage Minds” ja “Running Out of Love”.