Mäkitapahtuma

ILMOITTAUTUMINEN MÄKIKILPAILUUN ON ALKANUT!

 

Pikkulaskiaisen ainutlaatuinen helmi sekä kohokohta on mäkitapahtuma. Vuonna 2020 mäkitapahtuma kokee jännittäviä muutoksia, kun tapahtumapaikka siirtyy Puolalanpuistosta Aurakadulle, aivan Turun ytimeen!

Mäkitapahtumassa on jälleen mahdollisuus suorittaa oma näyttävä lasku omalla laskuvälineellään yleisön hurratessa. Alta löydät ohjeet mäkikilpailuun osallistumisesta sekä osallistumislomakkeen. Kuvia viime vuoden mäkitapahtumasta ja laskuvälineistä pääset selaamaan sivun alaosassa!

On aika pumpata joulukilot mäenlaskupakaroista ja vahata laskukelkka viime vuoden jäljiltä kitkattomaan laskukuntoon! Suursuosion saavuttaneen Pikkulaskiaisen mäkikilpailun ilmoittautuminen on nimittäin auki nyt!

Kerää kasaan 4-6 hengen joukkue ja päästä luistoon mitä älyvapain laskuvälineenne Pikkulaskiaisessa 2020!

Laskuvälineen tarkoitus on kantaa koko tiimi maaliin asti. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa arviointikriteeri, sillä myös luova toteutus ja fiilis saavat tuomariston hykertelemään. Viime vuosina kilpailun palkinnot ovat olleet ruhtinalliset, eivätkä ne jätä tänäkään vuonna voittajia kylmäksi. Palkinnoista tiedotetaan tarkemmin Facebook-tapahtumassa ja Pikkulaskiaisen verkkosivuilla. Osallistumalla mäkikilpailuun ansaitset myös liput koko tapahtumaan. (Jatkopaikkana ei Logomo)

Ilmoittautuminen mäkikisaan päättyy 26.1.2020 tai paikkojen täytyttyä. Huomioithan siis, että paikkoja kilpailuun on rajoitetusti tarjolla. Ilmoittautumisen jälkeen olemme yhteydessä joukkueisiin sähköpostitse. Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova.

Jos herää kysymyksiä mäkikisaan tai ilmoittautumiseen liittyen, olethan yhteydessä osoitteseen: henrik.parviainen@tuky.fi 

Huom! Mäenlaskijat eivät saa mainostaa laskuissaan. Promootiolaskuista voi olla yhteydessä sähköpostitse suoraan yritysyhteistyöstä vastaavaan tahoon.

OSALLISTU MÄKIKILPAILUUN!

LASKUVÄLINEITÄ VUOSIEN VARRELTA:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LIPPUJA KOSKEVAT KYSYMYKSET    salla.elovirta@tuky.fi

YRITYSYHTEISTYÖTÄ KOSKEVAT YHTEYDENOTOT    iida.kuusela@tuky.fi 

MUUT YHTEYDENOTOT OSOITTEESEEN    pikkulaskiainen@tuky.fi

LISÄÄ KUVIA JA TUNNELMIA: