Pikkulaskiainen

Info

Tältä sivulta löydät infopaketin Suomen suurimman talvifestivaalin tärkeimmistä asioista. Kiperissä kysymyksissä voit olla yhteydessä tuottajiimme. Löydät yhteystiedot täältä.

Mäkialue & Pikkutori

Pikkulaskiaisen Mäkialue sisältää mäen, esiintymislavan, anniskelupisteitä ja panttipisteen, WCt, EA-pisteen, erillisen tupakointialueen ja reivikontin. Koko Mäkialue on anniskelualuetta. Päästäksesi mäkialueelle on näytettävä tapahtumaranneke. Mäkialue sijaitsee Turun Kauppatorilla. Mäkialue ja anniskelu avataan klo 12 ja suljetaan klo 18. Voit saada mäkialueen anniskelusta viisi (5) approleimaa! Huomioithan, että alueen anniskelussa käy ainoastaan kortti maksu. Tapahtuma on K-18.

Pikkutorilta löydät lipunvaihdon (myös VIP), leimakortin vaihdon, yhteistyökumppaneiden pisteitä, infon, valokuvausseinän. Pikkutori, jossa vaihdat lippusi rannekkeeseen ja leimakorttiin sekä approjen jälkeen leimakortin suoritusmerkkiin, avataan klo 10 ja suljetaan klo 22. Pikkutori sijaitsee Puutorilla.

Huomioithan, että Mäkialue on rajattu eikä alueelle pääse ilman lippua. Koko alue on myös anniskelualuetta, joten kumoathan omat juomat viimeistään sisäänkäynnillä. Myös kaikenlaisten huumausaineiden käyttö on kiellettyä. Alueella on erillinen merkattu tupakointialue.

Alueelle saat tuoda tyhjän vesipullon, mutta avaamattoman täyden pullon joudut jättämään alueen ulkopuolelle. Huomiothan tapahtumaan varustautuessasi, että mäkialueella ei ole narikkaa.

Saapuminen

Turkuun voit saapua kätevästi järjestämillämme Pikkubusseilla suoraan opiskelukaupungistasi! Muistathan varmistaa paikkasi ajoissa. Lisää tietoa Pikkubusseista löydät täältä.

Pikkulaskiainen suosittelee osallistujia käyttämään julkista liikennettä. Turkuun pääset kätevästi esimerkiksi junalla, lisätietoa täältä.

Myös bussit kulkevat Turkuun, löydät sopivat matkat täältä.

Rannekkeenvaihto & appropassien palautus

Kida.App lippusi voit vaihtaa tapahtumarannekkeeseen tapahtumapäivänä Pikkutorilla, joka sijaitsee Puutorilla. Pikkutorin lippumökit aukeavat klo 10. Samassa paikassa voit approt kierrettyäsi vaihtaa riittävällä määrällä leimoja varustetun appropassisi Pikkulaskiaisen suoritusmerkkiin klo 22 saakka. Tsekkaa suoritustasot ja niiden mukaiset merkit täältä.

Jotta pääset aloittamaan approt heti ensimmäisen appropaikan auettua, voit käydä vaihtamassa Kide.App lippusi etukäteen tapahtumaa edeltävänä päivänä 15.2. klo 14.30 – 18 Hansakorttelin Hansatorilla.

Huomioithan, että jos olet ostanut lipun ainejärjestöltäsi, saat rannekkeesi ja leimakorttisi järjestön kautta. Kysymykset koskien järjestöltä ostettuja lippuja kannattaa suunnata suoraan ainejärjestöllesi. Pikkulaskiainen ei vastaa näistä myynneistä.

 

Löytötavarat

 

❄️ Hukkuiko jotain?