Pikkulaskiainen

Info

Tapahtumainfo

Tältä sivulta löydät infopaketin Suomen suurimman talvifestivaalin tärkeimmistä asioista. Kiperissä kysymyksissä voit olla yhteydessä tuottajiimme. Löydät yhteystiedot täältä.

TAPAHTUMAN AIKATAULU

Mäkialue

Pikkulaskiaisen tapahtuma-alue sijaitsee Turun Kauppatorilla. Mäkialue ja anniskelu avataan klo 12:00 ja suljetaan klo 19:00. Huomioithan, että mäkialue on rajattu eikä alueelle pääse ilman oranssia mäkialue-ranneketta! Tapahtuma on myös K-18, joten valmistaudu todistamaan henkilöllisyytesi.

Mäkialueelta löydät mäen, esiintymislavan, anniskelupisteitä, silent discon, reivikontin, WC:t, ensiapupisteen, merkityn tupakointialueen ja yhteistyökumppaneiden pisteitä. 

Koko mäkialue on anniskelualuetta, joten omien juomien tuominen alueelle on kielletty. Voit saada mäkialueen anniskelusta viisi (5) approleimaa! Huomioithan, että alueen anniskelussa käy ainoastaan korttimaksu.

Alueelle saapumisen yhteydessä on turvatarkastus. Saat tuoda alueelle tyhjän läpinäkyvän vesipullon, mutta avaamattoman täyden pullon joudut jättämään alueen ulkopuolelle. Huomiothan tapahtumaan varustautuessasi, että mäkialueella ei ole narikkaa.

Kuvan tapahtuma-alueesta löydät alta:

Pikkutori: Lipunvaihto & appropassien palautus

Pikkutorilta löydät lipunvaihdon (myös VIP-lipunvaihdon), appropassien palautuksen, yhteistyökumppaneiden pisteitä, infon ja valokuvausseinän.

Voit vaihtaa Kide.app lippusi tapahtumarannekkeeseen, appropassiin ja tapahtumamerkkiin tapahtumapäivänä Pikkutorilla, joka sijaitsee Puutorilla. Pikkutorin lippumökit avataan klo 11:00 ja suljetaan klo 22:00. Samassa paikassa voit approt kierrettyäsi vaihtaa riittävällä määrällä leimoja varustetun appropassisi Pikkulaskiaisen suoritusmerkkiin. Tsekkaa suoritustasot ja niiden mukaiset merkit täältä.

Huomioithan, että jos olet ostanut lipun ainejärjestöltäsi, saat rannekkeesi ja leimakorttisi järjestön kautta. Kysymykset koskien järjestöltä ostettuja lippuja kannattaa suunnata suoraan ainejärjestöllesi. Pikkulaskiainen ei vastaa näistä myynneistä.

ENNAKKOLIPUNVAIHTO

Pikkulaskiainen järjestää ennakkolipunvaihdon tapahtumaa edeltävänä päivänä 28.2.2024 Turun Hansakorttelin Hansatorilla klo 14:30-18:00.

Ennakkolipunvaihdossa voit vaihtaa Kide.app lippusi tapahtumarannekkeeseen, appropassiin ja tapahtumamerkkiin.

Ennakkolipunvaihto on ainutlaatuinen mahdollisuus lunastaa liput etukäteen. Tällöin lipunvaihdosta ei tarvitse huolehtia tapahtumapäivänä ja voit suunnata suoraan aamusta approilemaan.

Mäkiartistit 2024

Vuoden 2024 Pikkulaskiaisen mäkitapahtumassa nähdään kaksi kokonaista keikkaa kahdelta eri artistilta!

Ensimmäinen mäkiartisti on huikea Lauri Haav ja toinen yllätysmäkiartisti on ibe!

Approt

Approilla pääset keräämään appropassiisi leimoja yli sadasta Pikkulaskiaisen virallisesta appropaikasta. Ensimmäiset appropaikat aukeavat jo klo 6:00 ja kaikki appropaikat ovat auki viimeistään klo 16:00.

Interaktiivisen approkartan löydät Pikkulaskiaisen sovelluksesta. Sovellus on ladattavissa sekä App Storesta että Google Playsta. Leimoja voi kerätä klo 21:00 asti ja leimakortteja voi vaihtaa suoritusmerkiksi klo 22:00 asti Pikkutorilla.

Pikkulaskiaisen viralliset suorituspaikat ja lisää tietoa approista löydät täältä.

Jatkot

Keskustan jatkopaikkojen ovet aukeavat klo 22:00. Gatorade Centerin ovet aukeavat klo 21:00. Sisään päästäksesi tarvitset rannekkeen, joka on varustettu kyseisen jatkopaikan nimellä. Jatkopaikoissa on narikat, jotka sisältyvät lipun hintaan. Jatkoille ei saa tuoda omia juomia. 

Pikkulaskiaisen viralliset jatkopaikat ja jatkoilla esiintyvät artistit löydät täältä.

Tarjoamme Gatorade Centerille ilmaiset bussikuljetukset. Bussit lähtevät Puutorilta, Sibeliuksenkadulta. Ensimmäinen bussi Gatorade Centerille lähtee klo 20:45 ja viimeinen bussi takaisin keskustaan lähtee klo 4:00. Pääset busseilla koko illan ajan kulkemaan kumpaankin suutaan! Bussit ovat Fölin busseja, jotka ovat merkattu Pikkulaskiaisen logolla. Bussimatka kestää noin 15 minuuttia.

Artistien showtime on jokaisessa keskustan jatkopaikassa klo 01:00. Gatorade Centerillä Jubël aloittaa klo 23:30 ja Mohombi aloittaa klo 00:20.

Lue tarkemmin Gatorade Centerin infosta Pikkulaskiaisen somesta.

Saapuminen Turkuun

Pikkulaskiainen suosittelee osallistujia käyttämään julkista liikennettä.

Turkuun voit saapua kätevästi esimerkiksi junalla, lisätietoa täältä.

Myös bussit kulkevat Turkuun, löydät sopivat matkat täältä.

Löytötavarat

❄️ Hukkuiko jotain?

Tapahtuma-alueella kadonneita tavaroita voi tiedustella tapahtuman aikana Pikkutorin infopisteeltä. Tapahtuman jälkeen löytötavarat löytyvät 1.3.2024 alkaen Turun löytötavaratoimistosta.

Gatorade Centerin löytötavaroita voi hakea Gatorade Centerin lipputoimistosta tapahtumaa seuraavana päivänä 1.3.2024. Noutamatta jätetyt tavarat toimitetaan Turun löytötavaratoimistoon.

Keskustan jatkopaikkojen löytötavaroista kannattaa olla yhteydessä jatkopaikkaan.