Pikkulaskiainen

Pikkuetiketti

Pikkulaskiaisen ytimessä on huoleton hauskanpito – haluammekin jokaisen nauttivan talvisesta festivaalipäivästä ilman huolta syrjinnästä tai häirinnästä.

Pikkuetiketti antaa avaimet kaikkia kunnioittavaan festivaalikäytökseen. Noudattamalla Pikkuetikettiä voimme yhdessä tehdä ensi Pikkulaskiaisesta turvallisen festivaalin, jonne kaikki ovat tervetulleita!

Auta kaveria hädässä

Hädässä ystävä tunnetaan. Auta kavereitasi ja muita festivaalikävijöitä, kun he sitä tarvitsevat. Ota yhteyttä järjestyksenvalvojiin ja muuhun henkilökuntaan, jos et pysty itse auttamaan.

Kunnioitetaan toisia

Anna muille tilaa juhlia rauhassa ja kunnioita muiden rajoja. Häiriökäyttäytyminen voi johtaa Pikkulaskiaisesta poistamiseen.

 

Pidetään huolta luonnosta

Palauta pullot, laita roskat roskiin ja jätä festivaalin infrastruktuuri paikoilleen.

Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä

Mikäli joku on välittömässä vaarassa, soita yleiseen hätänumeroon 112 ja ota yhteyttä järjestyksenvalvojiin.

Mikäli Pikkulaskiaisen aikana kohtaat häirintää, voit olla tapahtuman aikana yhteydessä häirintäyhdyshenkilöihimme puhelimitse.

Voit myös täyttää Google Forms -kaavakkeen tapahtuman aikana tai jälkeen, kun haluat tuoda ilmi kohtaamasi häirintää mutta et tarvitse välitöntä apua.

Kiitos, että noudatat Pikkuetikettiä.

Me kaikki voimme varmistaa, että Pikkulaskiaisessa on hauskaa ja turvallista juhlia. Jos vielä mietityttää, miten tapahtumassamme tulee käyttäytyä, kurkista alta löytyvästä linkistä eettiset ohjeet, joiden noudattamiseen tapahtumaan osallistuessa sitoudutaan.