Alue ja lipunvaihto

Pikkulaskiainen 2020 siirtyy Puolalanpuistosta ja Tuomiokirkkotorilta Turun Keskustaan. 

Mäki tulee sijaitsemaan Aurakadulla ja tapahtuma-alue ulottuu aina Turun Kauppatorilta kävelykadun puoliväliin, jossa sijaitsee lipunvaihtopiste. Ohessa havainnollistava kuva tapahtuma-alueesta.

Tapahtuma-alue sisältää mäen, Pikkunousut -anniskelualueen, esiintymislavan, lipunvaihtopisteen, kartanvaihtopisteen, ruokakojuja sekä yhteistyökumppaneiden pisteitä. Alueelta löytyvät myös tapahtuman wc:t ja ensiapu. Katso tarkka kartta alta.

KARTTA TAPAHTUMA-ALUEESTA 

 

TAPAHTUMA-ALUEEN AIKATAULU

 

13:30 – 18:00 Mäki- ja anniskelualue auki

12:00 – 22:00 Lipunvaihto ja infopiste auki 

Lipunvaihdosta haetaan osallistumismerkki, ranneke ja leimakortti sekä vaihdetaan approjen jälkeen leimakortti suoritusmerkkiin. 

Logomossa on myös mahdollista vaihtaa approjen jälkeen kartta suoritusmerkkiin. Logomon kartanvaihto on auki klo 20-22.

MIKÄ ANNISKELUALUE? MITKÄ MÖKIT?

 

PIKKUNOUSUT

Pikkulaskiaisen tapahtuma-alueella palvelee myös Pikkunousut-anniskelualue, jossa voit nautiskella mäkitapahtuman ohessa teemaan sopivia virvokkeita. Anniskelualue on auki 13.30-18.

LIPUNVAIHTO

Lipunvaihtopisteeltä löydät infopisteen, leimakortinvaihtopisteen sekä itse lipunvaihtopisteen. Mikäli tapahtumamme aikana tulee mitä vain kysyttävää, lipunvaihdossa sinua osataan auttaa! Myös mahdolliset löytötavarat viemme infopisteelle. Lipunvaihto on auki klo 12-22.

MÄEN MÖKIT

Mäen mökit koostuvat yhteistyökumppaneidemme pisteistä. Tänä vuonna mukana mökkien kanssa ovat Alkon välivesi, Ekotori, Foodora sekä Studentwork. Käy siis mäkitapahtuman aikana tutustumassa heidän toimintaansa ja kurkkaamassa mitä hauskaa he ovat keksineet! 

L

ENSIAPU

Ensiapu on auki koko tapahtuman ajan aina approjen loppuun asti. Älä epäröi kääntyä ensiavun puoleen tai ohjata kaveriasi pisteelle, mikäli epäilet sen tarpeelliseksi. Muistathan myös ensisijaisesti hätätilanteessa valtakunnallisen hätänumeron 112. 

LIPPUJA KOSKEVAT KYSYMYKSET    salla.elovirta@tuky.fi

YRITYSYHTEISTYÖTÄ KOSKEVAT YHTEYDENOTOT    iida.kuusela@tuky.fi 

MUUT YHTEYDENOTOT OSOITTEESEEN    pikkulaskiainen@tuky.fi

LISÄÄ KUVIA JA TUNNELMIA: