Syksyn vaihtuessa talveen, iltojen pimetessä ja pakkaskelien saapuessa Suomeen, vetäytyvät opiskelijat talviunille odottamaan jälleen kevään sarastusta. Talvista arkea rytmittävät koulutehtävien deadlinet ja loputon kahvin tarve, joka ei juomalla lopu. Vaan Turussa kaikki on toisin. Jokin häämöttää horisontissa. Mikä se on? 

Nimeään suurempi Pikkulaskiainen esittää: Pikkulaskiainen 2022 – 30 Years of Winter Festivals! Tänä vuonna juhlimme kolmattakymmenettä kertaa järjestettävää talvista spektaakkelia Turussa suuremmin kuin koskaan ja NYT VIHDOIN ON FACEBOOK-TAPAHTUMA ULKONA!

Tämä opiskelijatapahtuma koostuu legendaarisesta mäkitapahtumasta, approkierroksesta sekä riehakkaista jatkoista eturivin artistikattauksella. Tapahtuma alkaa Pikkulaskiaisen legendaarisella mäkitapahtumalla, jossa toinen toistaan mielikuvituksellisempaa mäenlaskuvälinettä kisaa himoitusta mäenlaskukilpailun ykkössijasta. Approkierroksella on mahdollisuus tutustua Turun rikkaaseen ravintola- ja baarikulttuuriin vieraillen kaupungin lukuisissa ruoka- ja juomapaikoissa. Pikkulaskiainen huipentuu villeihin jatkoihin, jotka jatkuvat aina aamuun asti tanssijalkaa vipattavien artistien saattelemana.

Muista siis käydä reagoimassa Facebook-tapahtumaan, ettei tulevat julkistukset mene ohi! Löydät tapahtuma täältä.

Lisäksi voit lukea lipunmyynneistä täältä.

In English? Click here.