LOGOMO

 

Hollantilainen elektronisen tanssimusiikin uranuurtaja Brooks on kiinnittänyt maailman huomion listahiteillään. Brooks erottuu omaperäisellä tyylillään yhdistelemällä melodista ja futuristista elektrohousea. Artistilla on yhteisiä hittejä muun muassa David Guettan ja Martin Garrixin kanssa ja hän tuleekin jättämään pysyvän jäljen elektronisen tanssimusiikin skeneen tulevina vuosina.

HEIDI’S BIER BAR

 

R&B-vaikutteista poppia tekevä Kasmir löi läpi vuonna 2014 esikoisalbumillaan ”AMK Dropout”, jonka singlelohkaisu ”Vadelmavene” on pysynyt suomalaisten kesähittinä jo yli viiden vuoden ajan. Lahjakas vokalisti ja biisinkirjoittaja palkittiin 2015 Emma-gaalassa vuoden tulokkaana ja ”Vadelmavene” vuoden biisinä. Kasmirin toinen studioalbumi, alkuvuodesta 2018 ilmestynyt ”Valmis” nousi julkaisustaan suoraan Suomen listaykköseksi. 

FORTE

 

Töölön Ketterä on kotimaisen grimen vauhtisokea puskutraktori, jonka piiskaava ulosanti on armotonta sanan perimmäisimmässä merkityksessä. Duo tunnetaan etenkin rajuista live-esiintymisistään, jotka ovat kuin positiivisia kierrepotkuja suoraan päähän, eikä vastaavaa Suomessa ole nähty kuin brittiläisten grime-tähtien keikoilla. Töölön Ketterä julkaisi debyyttialbuminsa Mylly maaliskuussa 2018 ja helmikuussa 2019 he julkaisivat uuden EP:nsä Ilmatilan.

SAARISTOBAARI

 

Alex Mattson on nuori lupaava suomalainen laulaja ja lauluntekijä. Alex Mattson on kerännyt hiteillään yli 30 miljoonaa striimausta ja hän onkin yksi mielenkiintoisimmista pohjoismaalaisista elektronisen musiikin skenessä. 

APOLLO

 

Nelli Matula on julkaissut odotetun debyyttialbuminsa Jumalatar. Yhteensä 14 kappaleen mittainen kokonaisuus muodostuu A- ja B-puolista, joista ensimmäinen nivoutuu Jumalatar-nimisen kappaleen ja siihen liittyvän tematiikan ympärille. Albumin B-puoli koostuu vuorostaan artistin viidestä ensimmäisestä singlestä, joista parhaiten tunnetaan reilusti yli platinaa striimannut jättihitti Lemmikki.

STUDIO

 

IBE lukeutuu uuden urbaanin musiikin kuumimpiin sekä kiinnostavimpiin nimiin. Helmikuussa Skorpionin kautta julkaistu ”Ibelius” albumi ponnahti kokonaisuudessa suoraan Suomen Spotifyn Top50 -listalle. Emma Gaalassa Vuoden Tulokas-kategoriassa joulukuussa ehdokkuuden napannut räppäri on nopeassa ajassa kasvanut yhdeksi tämän hetken mielenkiintoisimmista tuoreista urbaania musiikkia tekevistä artisteista. 

AALTO

 

Kitaravetoista, brittivivahteista indie-rockia tekevä Elias Gould ihastutti debyyttisinglellään “Huvilakatu” vuonna 2015 ja on sittemmin julkaissut useamman singlen, EP:n sekä tehnyt merkittävät featit mm. JVG:n platinarajan rikkoneella “Revolveri”-kappaleella sekä Gasellien niinikään platinaa streamanneella “Riks Raks Poks” -hitillä. Karismaattisen laulaja-lauluntekijän odotettu “LP” niminen debyyttialbumi julkaistiin 7.6.
Vuonna 2016 perustettu KUUMAA kiinnitti jo ensimmäisillä demoillaan Suomen musiikkimaailman huomion. Singlet Uppoon suhun, Hulluista runoista sekä Huuda lujempaa ovat saaneet osakseen jo mittavaa mediahuomiota, ja yhtyeen live-esiintymiset niin Tavastialla kuin Provinssinkin lavalla ovat keränneet kehuja ja ylistystä.

DYNAMO

 

Alkujaan Turusta ponnistava F on rohkea musiikintekijä, jonka biiseissä rap ja laulu yhdistyvät elektronisesta musiikista vaikutteita ottavaan tuotantoon. Sensuroimaton artisti rikkoo musiikillaan rajoja ja venyttää julkisen naiskuvan kapeaa marginaalia. F tunnetaan muun muassa singlejulkaisuistaan “Piirrä kuvia”, “Kärpänen” (feat. Pyhimys) ja “Katastrofin aineet” sekä albumistaan “MÄ EN oo VIEL TARpEEks Iso”, jonka myötä F kiersi niin klubeja kuin isoja festareitakin (mm. Flow ja Blockfest).

Yeboyah on helsinkiläinen räppäri, jonka myrskyvaroitukseksikin kutsuttu Broflake –debyyttisingle nosti artistin tulevaisuuden suurimpien lupausten joukkoon jo vuonna 2017. Saga jatkuu heinäkuussa 2019 julkaistun kesäisen Elovena EP:n myötä. Yeboyah:lle tunnusomainen vahva visuaalisuus korostuu tässä julkaisussa jokaisen kappaleen saadessa oman musiikkivideonsa.

MÄKIARTISTI JULKAISTAAN TAPAHTUMAN KYNNYKSELLÄ. #pikkuhetki