Mainostoimisto Lycka törmäsi yhtenä toukokuisena juhlailtana Ruissalon telakalla paikallisiin turkulaisiin
kauppakorkeaopiskelijoihin ja juttu lähti luonnollisesti heti lentoon!

-Suu kannattaa aina avata ja pitää sekä korvat että mieli avoimena; joskus saatat olla nimittäin oikeassa paikassa oikeaan aikaan”, toteaa Lyckan asiakkuusjohtaja Henna Nyqvist. Näin kävi turkulaisille kauppakorkeaopiskelijoille, jotka kertoivat Lyckan leideille, mistä Pikkulaskiaisessa on kysymys. -Kiinnostuimme tapahtumasta oitis! Miten voisimme ehkä olla avuksi tai voisimmeko olla mukana kehittämässä itse tapahtumaa, mietti Lyckan AD Elina Forsblom.

Syksyn myötä Pikkulaskiaisen markkinointi- ja viestintäpäällikkö Joona Haapalainen otti rohkeasti Lyckaan yhteyttä ja sovimme tapaamisesta; esittäydyimme puolin ja toisin  Pikkulaskiaisen tiimin kanssa ja sovimme
mentorointiin perustuvasta sponsorointimallista.

-On todella hienoa, että saimme mentorointiyhteistyön onnistumaan. Meidän tiimissä on äärimmäisen lahjakkaita tekijöitä, jotka varmasti saivat enemmän irti tällä tavalla. Lähtökohtana oli, että me teemme kaiken materiaalin ja sisällön itse, kommentoi Pikkulaskiaisen markkinointi- ja viestintäpäällikkö Joona Haapalainen.

Lamppu syttyi ensimmäisellä tapaamisella. Auttaisimme tiimiä mainontaan ja markkinointiin liittyvissä käytännön asioissa. Kauppakorkeaopiskelijoilta puuttuu usein graafinen koulutus ja ohjelmistojen hallinta voi olla haasteellista. Neuvoisimme, auttaisimme ja opastaisimme käytännön ongelmatilanteissa asenteella ”katsotaan ja ratkaistaan kimpassa”.

Mentorointi perustui 3 viikon välein Lyckassa tapahtuviin säännöllisiin tapaamisiin, jossa käsiteltiin vastaan tulleita ongelmia ja ”mainosmurheita”. Vaikka Pikkulaskiaisen tiimi oli hoitanut todella ansioituneesti ja
ammattimaisesti tapahtumajärjestelyt, niin silti välitsekkaukset oli hyvä tehdä ja välillä vähän tuulettaa ulkopuolisille tahoille, missä mennään.

Sponsoroinnin ja tuen antaminen ei aina tarvitse perustua rahaan, se voi yhtä hyvin olla ajan ja ammattitaidon antamista tulevaisuuden osaajille ja ammattilaisille!

Lisätietoja:

Oy Lycka Reklam Ab | Henna Nyqvist, asiakkuusjohtaja | 050 4433 818 | henna@lyckareklam.fi

Oy Lycka Reklam Ab on vuonna 2012 perustettu turkulainen ketteräliikkeinen ja luova mainostoimisto, joka tarjoaa mainonnan ratkaisuja kustannustehokkaasti ja fiksusti, pitkäaikaisella markkinointiviestinnän kokemuksella ja ammattitaidolla. Vahvuutena ovat laadukas graafinen suunnittelu, luotettava projektijohtaminen sekä joustava ja tehokas tapa toimia. Yritys toimii yhteistyössä kattavan alihankintaverkostonsa kanssa tarjoten niin perinteistä printtimainontaa kuin digitaalisia ratkaisuja. www.lyckareklam.fi