Pikkulaskiainen

Häirintäyhdyshenkilöt

Pikkulaskiaisen ytimessä on huoleton hauskanpito – haluammekin jokaisen nauttivan talvisesta festivaalipäivästä ilman huolia syrjinnästä tai häirinnästä. Mikäli kuitenkin kohtaat asiatonta käytöstä tapahtuman aikana, tältä sivulta löytyvät häirintäyhdyshenkilöiden yhteystiedot sekä Google Forms -lomake, jolla järjestäjiin on mahdollista olla yhteydessä anonyymisti. 

HUOM! Häirintäyhdyshenkilöiden yhteystiedot ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa. 

Huomaathan, että vain soitto tai tekstiviesti tavoittavat, ei siis esimerkiksi Whatsapp tai Telegram viestit. Jos soittoosi ei heti vastata, palaavat häirintäyhdyshenkilöt yhteydenottoosi mahdollisimman pikaisesti.

Jos kokemasi tai todistamasi tilanne ei vaadi välitöntä puuttumista, mutta haluat kuitenkin sen tuoda järjestäjien tietoon, pääset sivun alta löytyvästä linkistä täyttämään Google Forms -lomakkeen. 

TÄRKEÄÄ!

Mikäli joku on välittömässä vaarassa, soita yleiseen hätänumeroon 112 ja ota yhteyttä järjestyksenvalvojiin. Ilmoitathan myös aina todistamastasi häiriökäyttäytymisestä suoraan järjestyksenvalvojille välitöntä puuttumista varten. 

Pääset tutustumaan Pikkuetikettiin tästä vielä tarkemmin. Muistathan, että jokaisen kävijän vastuulla on taata muille juhlijoille turvallinen ja huoleton tapahtuma!

Who to contact if you encounter harassment during the festival?

The main goal of Pikkulaskiainen is to have fun carefree – this is why we want everyone to be able to enjoy their festival day without worries about harassment or other inappropriate behaviour. In case you do encounter any type of disorderly conduct, below you can find the contact information of organizer you will be able to notify. You can also anonymously fill a Google Forms if the situation does not require immediate action from the organizer’s part. 

Contact information will be announced soon.

Please note that you can only call or text, so no Whatsapp, Telegram or such. If the organizers are not able to answer your call straight away, they will get back to you when they first have the chance. Please always also notify the security guards about the disorderly conduct for immediate intervention. 

IMPORTANT!

If someone is in immediate danger, call the emergency number 112 and contact the security guards. 

Remember that it is everyone’s responsibility to guarantee a safe and pleasant day for every festivalgoer!