Aikataulu

AIKATAULU:

13-22.30 Lippujen ja karttojen vaihto Tuomiokirkkotorilla
14-17 Mäkitapahtuma
17-21 Approkierros
22-05 Viralliset jatkot

Toritoimisto

Toritoimistolla vaihdetaan liput rannekkeisiin ja approkarttoihin. Myös approjen suoritusmerkki noudetaan toritoimistolta. Toritoimisto sijaitsee tänä vuona Tuomiokirkkotorilla ja se on auki klo 13-22.30 tapahtumapäivänä. 

Mäkitapahtuma

Mäkitapahtuma on käynnissä klo 14-17  Puolalanpuistossa. Mäenlaskun ja yhdessäolon lisäksi puistossa on luvassa ohjelmanumeroita, yritysten ständejä sekä muutamia yllätyksiä 😉

Approkierros

Nauti kohtuudella – myös ruoasta ja alkoholittomista juomista saa leiman!

Approkierros tapahtuu approkartassa osoitetuissa kohteissa.

Varaathan mukaan riittävästi käteistä tai vaihtoehtoisesti pankkikortin lähilukuominaisuudella ripeän palvelun saamiseksi

Jatkobileet

Sisäänpääsyyn vaaditaan ehjä, ranteessa oleva ranneke. Artistit aloittavat noin puolenyön aikoihin. 

Kansa, joka pimeydessä vaeltaa. Miten vanhoillinen sanonta, sillä Pikkulaskiaisessa pimeällä ajetaan Fölillä! @turunseudunjoukkoliikennefoli on ystävällisesti lisännyt juhlakansalle lisää liikkumismahdollisuuksia apostolin kyydin oheen yön #pikkutunneille avaamalla yölinja numero 89 Pikkulaskiaisen osallistujien käyttöön.

Linjan viimeinen lähtö tapahtuu keskustasta 08.02.2019 klo 04.00 pysäkeiltä T42 (Kauppatori) ja T85 (Forum-korttelin Linnankadun sisäänkäynti). Syöttämällä pysäkkitunnuksen tänne: https://reittiopas.foli.fi/ näet tarkemmin reitin, minkä linja kulkee.